Recenze Iphone aplikací 🕿 Vybíráme ty nejlepší aplikace a hry pro Iphone a Ipad.

1945 Air Force

Milujete letecké střílečky? Já taky! A tak mi nedalo a stáhl jsem tuto bezva vypadající střílečku z prostředí druhé světové války. Na výběr je z pád letadel, kde ovšem není moc co vybírat, protože poslední je nejlepší a letadla před ním jsou spíše pro fajnšmekry.

Dobrou zprávou je, že jde ničit vše. Nejen letadla, ale také tanky, věže, bunkry a dokonce i domky. Systém hry je stejný jako ve všech podobných. Ovládáte vlastní letadýlko a nalétávají na vás skvadry letadel, které po vás také střílí a vy byste se měli vyhýbat jejich střelám, což mnohdy není možné, protože střel může být tolik, že buď nevidíte kam máte letět nebo to prostě neukormidlujete. Letadlo ovládáte prstem. Jakoby ho prstem posouváte tam, kam má letět. Z hráčského úhlu pohledu to není moc šikovní, protože vůbec nevidíte, kam letíte, respektive nevidíte střely do kterých narazíte. To situaci značně komplikuje.

Cena: zdarma

Ve hře létáte v opravdu velkých levelech kde vždy na konci čeká velký boss. Sice nejsou tak detailní, jako v takových hrách bývá zvykem, ale nevadí. Grafika hry je i tak velice dobrá a hezky prokreslená.

Vytknout toho není mnoho, pro fanoušky žánru povinnost.

🕙 Přidáno 19.6.2019
📂 Kategorie: Hry

Hodnocení: 4/5

Jak se vám líbil článek?

Komentáře